Tuesday, November 8, 2011

En. Mustapha昏迷,情况危急!


Setiausaha Jawatankuasa Anticyanide, En Mustapha telah dimasukkan ke hospital akibat serangan strok. Semalam, beliau telah berada dalam keadaan koma disebabkan tekanan darah tinggi dan diabetis. Keadaan beliau amat kritikal.
Kami berdoa agar beliau akan sembuh dan melepasi dugaan tuhan ini dengan selamat.The secretary of Bukit Koman Anti-Cyanide Commettee, En. Mustapha Hussin was admitted to the hospital two days ago due to chronic hypertension and high blood sugar level. He went into a coma yesterday.

Dear all friends, please pray for him. Thanks!

劳勿武吉公满反山埃采金委员会秘书En. Mustapha Hussin 续年中中风后,昨天陷入重度昏迷,血糖与血压一度失控,情况非常危急。
让我们一起为他祈祷, 希望他能渡过此关,重拾健康。阿弥陀佛!

No comments:

About Me |简介

Kami adalah penduduk yang dilahirkan dan dibesarkan di Bukit Koman, Raub. Sememangnya, kami seharusnya dapat menikmati rahmat yang ditakdirkan, iaitu tinggal dengan aman. Namun, ketenteraman dan kesihatan penduduk tergugat apabila apabila lombong emas yang bersebelahan dengan rumah kediaman kami mengguna Sodium Cyanide dalam perlombongan. Ratusan penduduk mengadu tentang masalah kesihatan dalam tempoh 1 bulan selepas lombong emas mula beroperasi pada Febuari 2009. Kami tidak dapat lagi bertoleransi dengan ancaman ini. Untuk menjamin keselamatan ahli keluarga tersayang dan masa depan generasi kami yang akan datang, kami sanggup melakukan apa sahaja demi mempertahankan keamanan dan keselamatan kampung halaman kami. 我们是在劳勿武吉公满土生土长数十年的普通居民。本已到了知天命之年,奈何眼见挚爱的家园因为山埃的入侵,面临沦为“毒村”的致命威胁,我们决定站出来,抗战到底!为了我们爱惜的家人,为了我们的下一代,背水一战,决不妥协! Email:bancyanide@Gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/BanCyanideInGoldMining