Monday, March 5, 2012

226巴士费捐款明细


Penyata Terperinci Dermaan Bagi Kos Pembiayaan Bas 26hb Februari 2012

Atas sokongan dan sumbangan daripada pelbagai pihak terhadap kempen "Anticyanide Demi Melindungi Kampung Halaman Kita", setakat pukul satu petang 20/02/2012, jumlah dermaan bagi kos pembiayaan bas ke Kuantan adalah sebanyak RM 4,630.01( Antaranya sejumlah sebanyak RM200 telah dimasukkan ke dalam Tabung  Khidmat Nasihat Guaman atas permintaan khas penderma,  maka penyata akaun terdahulu adalah terkecuali daripada jumlah ini. )
Disebabkan kos pembiayaan bas hanya berjumlah sebanyak RM 2400 sahaja, maka semua baki dermaan bersama dengan dermaan yang diterima selanjutnya itu akan dimasukkan ke dalam Tabung Khidmat Nasihat Guaman bagi "Anticyanide Demi Melindungi Kampung Halaman Kita".

Kami amat bersyukur kepada semua pihak. Bersama-sama kita berganding bahu untuk mempertahankan kampung halaman kita agar menjadi lebih bersih dan menghijau demi generasi kita yang akan datang.

Catatan: Semua dermaan adalah didebitkan khas ke dalam akaun seperti yang dinyatakan berikut. Akaun ini juga merupakan satu-satunya saluran penerimaan bagi Pertubuhan Anticyanide.

Tabung Khidmat Nasihat Guaman
Public Bank Berhad
4-5738960-29
(Wong Pak Foh, Wong Kee Fah, Chang Kin Min)

Untuk perhatian penderma yang inginkan resit, sila hantarkan slip penyimpanan bank anda kepada beserta dengan nama penderma, kami akan menghantar resit mengikut  maklumat yang diterima.

Terima kasih.
承蒙各界人士对《抗山埃保家园》运动的支持,
前往关丹的巴士费用截至20/02/2012下午一时,
已成功筹获RM4630.01。
(其中RM200捐款者注明捐到法律援助金,故当初结算时没概括在内。)
由于巴士费用只需RM2400,
余款和陆续收到的数额,将纳入
《抗山埃保家园》法律援助基金。

感恩大家!让我们携手为下一代开拓更干净,
更绿色的家园!

备注:所有捐款皆直接汇入以下户口,
同时也为反山埃组织唯一接收捐款户口。

legal aids fund | 筹募法律基金
Public Bank Berhad
4-5738960-29
(Wong Pak Foh, Wong Kee Fah, Chang Kin Min)

请需要收据的朋友们将bank-in slip电邮到bancyanide@gmail.com
并注明捐款者姓名,我们会根据所提供资料开收据。
谢谢!

No comments:

About Me |简介

Kami adalah penduduk yang dilahirkan dan dibesarkan di Bukit Koman, Raub. Sememangnya, kami seharusnya dapat menikmati rahmat yang ditakdirkan, iaitu tinggal dengan aman. Namun, ketenteraman dan kesihatan penduduk tergugat apabila apabila lombong emas yang bersebelahan dengan rumah kediaman kami mengguna Sodium Cyanide dalam perlombongan. Ratusan penduduk mengadu tentang masalah kesihatan dalam tempoh 1 bulan selepas lombong emas mula beroperasi pada Febuari 2009. Kami tidak dapat lagi bertoleransi dengan ancaman ini. Untuk menjamin keselamatan ahli keluarga tersayang dan masa depan generasi kami yang akan datang, kami sanggup melakukan apa sahaja demi mempertahankan keamanan dan keselamatan kampung halaman kami. 我们是在劳勿武吉公满土生土长数十年的普通居民。本已到了知天命之年,奈何眼见挚爱的家园因为山埃的入侵,面临沦为“毒村”的致命威胁,我们决定站出来,抗战到底!为了我们爱惜的家人,为了我们的下一代,背水一战,决不妥协! Email:bancyanide@Gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/BanCyanideInGoldMining