Friday, September 7, 2012

Million thanks to all donors

Ribuan Terima kasih kepada para penderma

Kami ingin merakamkna ribuan terima kasih kepada Encik Teh Hon Seng yang mnederma sebanyak RM 10,000 sebagai tanda sokongan kepada kes makhamah kami manakala People Documentary menderma sebanyak RM 1,000 sebagai bantuan perkhidmatan guaaman.

Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada penderma yang mendermakan wang secara terus ke dalam akaun khidmat guaman kami.

Public bank berhad
4-5738960-29
(Wong Pak Foh, Wong Kee Fah, Chang Kin Min)

Ahli jawatankuasa Anticyanide bakal merancang arah perjuangan seterusnya dan akan mengumumkan tindakan dan peruntukan segala dermaan nanti.
Sokong murni anda amat kami hargai. Kami tahu bahawa perjuangan mempertahankan kampung halaman kami bukannya keseorangan.
Terima kasih.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We thank Mr Teh Hon Seng support our cause and donated RM10,000, and People Documentary donated RM1,000 for the legal fee.

http://www.malaysiakini.com/news/208235

We also thank all the public who bank in the donation to our legal fund account,

Public bank berhad
4-5738960-29
(Wong Pak Foh, Wong Kee Fah, Chang Kin Min)

Ban cyanide in gold mining action committee is discussing the next move and will announce our next cause of action and donation drive soon.

Thanks for your support! We know we are not walking alone in seeking the environmental justice.

Thanks.

No comments:

About Me |简介

Kami adalah penduduk yang dilahirkan dan dibesarkan di Bukit Koman, Raub. Sememangnya, kami seharusnya dapat menikmati rahmat yang ditakdirkan, iaitu tinggal dengan aman. Namun, ketenteraman dan kesihatan penduduk tergugat apabila apabila lombong emas yang bersebelahan dengan rumah kediaman kami mengguna Sodium Cyanide dalam perlombongan. Ratusan penduduk mengadu tentang masalah kesihatan dalam tempoh 1 bulan selepas lombong emas mula beroperasi pada Febuari 2009. Kami tidak dapat lagi bertoleransi dengan ancaman ini. Untuk menjamin keselamatan ahli keluarga tersayang dan masa depan generasi kami yang akan datang, kami sanggup melakukan apa sahaja demi mempertahankan keamanan dan keselamatan kampung halaman kami. 我们是在劳勿武吉公满土生土长数十年的普通居民。本已到了知天命之年,奈何眼见挚爱的家园因为山埃的入侵,面临沦为“毒村”的致命威胁,我们决定站出来,抗战到底!为了我们爱惜的家人,为了我们的下一代,背水一战,决不妥协! Email:bancyanide@Gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/BanCyanideInGoldMining