Monday, September 3, 2012

RAGM guna 1.1 tan Sodium Cyanide setiap hari!
Syarikat Raub Australian Gold Mine SB (RAGM) mengguna 1.1 tan sodium cyanide SETIAP HARI, ini boleh menyebabkan kematian 5.5juta orang!
Hydrogen Cyanide yang boleh membawa maut pernah dikesan di kawasan perumahan berdekatan dengan lombong emas!
RAGM, jangan sembunyi dalam cengkerang kura-kura,masa untuk berdiri hadapan orang ramai, tunjukkan kepada kita bahawa operasi lombonng emas RAGM adalah SELAMAT!

金矿公司每日使用1.1吨山埃(可毒死550万人),金矿周边住宅区曾出现高浓度可致命的氰化氢(山埃气体)!
劳勿澳洲金矿公司不要躲在龟壳里头隔空喊话,不要再逃避人民,站出来证明给我们看你的操作的安全的!


No comments:

About Me |简介

Kami adalah penduduk yang dilahirkan dan dibesarkan di Bukit Koman, Raub. Sememangnya, kami seharusnya dapat menikmati rahmat yang ditakdirkan, iaitu tinggal dengan aman. Namun, ketenteraman dan kesihatan penduduk tergugat apabila apabila lombong emas yang bersebelahan dengan rumah kediaman kami mengguna Sodium Cyanide dalam perlombongan. Ratusan penduduk mengadu tentang masalah kesihatan dalam tempoh 1 bulan selepas lombong emas mula beroperasi pada Febuari 2009. Kami tidak dapat lagi bertoleransi dengan ancaman ini. Untuk menjamin keselamatan ahli keluarga tersayang dan masa depan generasi kami yang akan datang, kami sanggup melakukan apa sahaja demi mempertahankan keamanan dan keselamatan kampung halaman kami. 我们是在劳勿武吉公满土生土长数十年的普通居民。本已到了知天命之年,奈何眼见挚爱的家园因为山埃的入侵,面临沦为“毒村”的致命威胁,我们决定站出来,抗战到底!为了我们爱惜的家人,为了我们的下一代,背水一战,决不妥协! Email:bancyanide@Gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/BanCyanideInGoldMining